Google+ Followers

Monday, 1 January 2018

Cara Mudah Miliki Ebook Setelah Hujan Teduh

Teks     :  Zureiny Zulkafly

Foto      :  Zureiny Zulkafly

1.1.2018

Mudah saja nak miliki ebook Setelah Hujan Teduh ini.  Yang penting anda ada email, ada facebook (messenger), ada Whatsapp dan Telegram.  Sebab itu adalah medium yang akan digunakan untuk komunikasi.

Dan yang paling utama ialah anda ada duit hehe  Jangan marah ek.  Saya sentiasa mendoakan sesiapa yang berniat memiliki ebook ini akan dilapangkan rezekinya dengan luas dan dipermudahkan urusannya.

Kerana apa? 

Kerana berlapang dada dengan ilmu yang saya kongsikan.
 
Kerana bersedia menerima pengalaman yang telah saya lalui.

Kerana menyokong usaha saya mencari rezeki dengan menulis. 

Yang lagi penting ialah rezeki inilah yang akan dimanfaatkan untuk membesarkan kedua-dua anak saya.  Anak yatim pula tu!  Kiralah berapa pahala yang anda dah kumpul. 

In shaa Allah.  Semoga Allah gantikan rezeki anda yang membeli ebook saya ini dengan rezeki lain yang jauh lebih baik.

Okey.  Okey.  Dah jauh tersasar dah ni haha

7 langkah mudah dapatkan ebook SHT

1.  Bank-in / Transfer RM20 sahaja ke akaun Zureiny Zulkafly RHB 11803200027764

2.  Tulis Ebook SHT di ruangan tujuan pembayaran

3.  Tulis email zureinyzulkafly@gmail.com di ruangan email penerima

4.  Bukti pembayaran adalah setelah saya menerima bayaran penuh

5.  Maklumkan tentang pembayaran kepada saya melalui Whatsapp (0172477907) / Telegram (@zureiny) / Messenger (fb Zureiny Zulkafly)

6.  Tempahan akan diproses dalam masa 24 jam

7.  Bukti pembelian adalah setelah anda menerima versi penuh pdf Setelah Hujan Teduh.  Sila maklumkan melalui email atau medium komunikasi yang lain.

Senang aje kan kan kan.  Jangan tunggu lagi.  Dapatkan ebook saya sekarang!






Salam sayang,

ZureinyZulkafly

No comments:

Post a Comment